Ara
Close this search box.

EVREM İŞİTME CİHAZLARI – “Odyolog Merve Bozdemir”

Sizi biraz tanıyabilir miyiz, Merve Bozdemir kimdir?

Merhabalar 26 yaşındayım, lise eğitimimi İzmit’te tamamladım. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Odyoloji bölümünden 2020 yılında mezun olup Odyolog ünvanımı aldım. Eğitim hayatımı bitirdikten sonra tecrübe kazanmak için farklı firmalarda sorumlu müdür olarak çalıştım. Bulunduğum noktada kendi İşitme Cihazları Merkezimi kurmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu noktaya gelmek için hem teorik hem tecrübeye dayalı kendimi yeterince geliştirdiğimi düşünüyorum.

Hangi durumlarda evrem işitme merkezine danışmamız gerekir?

Kalabalık ortamda duymakta zorlanıyor, iletişim kurduğunuz kişiler ile sohbet esnasında çaba harcıyorsanız, karşınızdakilere kelimelerini birden fazla tekrar ettirmek zorunda hissediyorsanız veya evde televizyonun sesini açmak zorunda kalıyorsanız işitme kaybı yaşadığınız hakkında şüphe duyabiliriz.

Merkezimize gelip işitme kaybınız hakkında danışmanlık alabilir, ihtiyaç duymanız durumunda gerekli işitme cihazı çözümlerini sizlere sunabiliriz.

İşitme testi nedir, bu testin uygulaması nasıl yapılır?

İşitme testini merkezimizde uyguluyoruz. Hastamıza ses duyduğu zaman vermesi gereken reaksiyonlar hakkında bilgi verip belirli frekanslarda ses gönderiyoruz ve hastanın işitme kaybı aralığını belirliyoruz. Bu test ve konuşma testleri bize karşımızdaki kişinin işitme ve algı kaybı hakkında bilgiler veriyor. İşitme kaybının kişiye en büyük etkisi günlük yaşantısında karşılaştığı psikolojik ve sosyal iletişimde yaşadığı baskı diyebiliriz. İşitme kaybı olan kişilerde topluma karışamama, kendini iletişim kurarken geri planda tutma durumu başlar.

Kişi ihtiyaç duyuyorsa gerekli işitme cihazı çözümlerini Evrem İşitme Merkezinde hastalarımıza sunuyoruz

Peki neden evrem işitme?

Kadın girişimci olarak işitme cihazı sektöründe hem aldığım eğitimlerle hem kendime kattığım tecrübelerle bu aşamaya gelmek beni çok mutlu ve motive eden bir süreç oldu. Ömür boyunca yapacağımız bu mesleği sevmek çok önemli. Merkezimize gelen bütün danışanlarımız bizler için hem hayat hem mesleki tecrübe. Cerrahpaşa Odyoloji eğitimi almış olmanın gerekli teorik yetkinliği ile işitme kaybı yaşayan çocuk hastalarım en hassas olduğum ve kendimi sürekli geliştirmeye devam edeceğim bir alan.

 Merkezimize gelip merak ettiğiniz bütün işitme sorunlarınız için siz değerli okurlarımıza danışmanlık vermekten mutluluk duyarım.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KATEGORİLER

ONLİNE DERGİ
EN ÇOK OKUNAN YAZILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!