Ara
Close this search box.

ATALİER BRİDAL WEDDİNG – Esin KAYA – “The Best Time Of Your Life”

Merhaba Esin Hanım, sizi tanıyabilir miyiz?

1975 yılında İzmit’te doğdum. Gençliğimden itibaren kadın girişimci olma hayalim vardı. Bu hayalimi gerçekleştirmek için 2010 yılında gelinlik sektöründe faaliyet göstermeye karar verdim. İki yıl boyunca gelinlik imalatı ve üretim aşamalarında bulundum. 2012 yılında ise sektörün mağazacılık ve modelleme aşamasını tercih ettim ve 12 yıldır mağazacılık bölümünde faaliyet gösteriyorum. İşimi çok seviyorum. Her aşaması bana unutulmaz anılar yaşatıyor. Genç kızların hayaline ortak olmak büyük bir mutluluk.

 

Firmanızın kuruluş hikayesini ve misyonunu anlatır mısınız?

Firmamız Atelier Bridal markası adı altında 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır. Atelier Bridal Wedding grubu, gelinlikte kalite, çeşit çokluğu ve ulaşılabilir fiyat aralığının farkındadır. Bu ana düşünce ile hareket eden firmamız, doğru ürünü, doğru zamanda, doğru fiyatla müşteriye ulaştırmayı hedeflemektedir. Atelier Bridal, haute couture ve konfeksiyon üretiminin birleşiminden oluşan bir üretim sentezini uygulayarak başarılı olmuş ve büyüme hedeflerini tek tek gerçekleştirmektedir. Derince / Kocaeli’de mevcut 750 m² kapalı üretim alanı ve perakende satış mağazaları ile yeni istihdam alanları yaratan Atelier Bridal, yatırımlarına hızla devam etmektedir. Firmamız, yaptığı yeni anlaşmalarla ithal grup altında gelinlik tedarik sistemini oluşturmuştur. Bu sayede gelin adaylarımızın dünyaca ünlü markalara ulaşması hedeflenmektedir.

 

Gelinlik koleksiyonlarınızın tasarım süreci nasıl işliyor?

İlk olarak 2024 yılının trendleri ne olabilir diye araştırdık. 2023 Temmuz ayında stilistler tarafından artistik çizimleri hazırlandı. Bu modellerle buluşacak kumaş, dantel ve işlemelerde kullanılan materyaller temin edildi. 2024 Ağustos ayında modellerin teknik çizimleri çıkartılarak üretim faaliyeti planlandı. 2023 yılının Kasım ayı sonunda planlanan koleksiyon, gelinlerimizin beğenisine sunuldu.

Müşteriye özel tasarım hizmeti sunuyor musunuz? Nasıl bir süreç izleniyor?

Özel tasarım isteyen müşterilerimizin haute couture çalışmaya uygun ve kararlı olması bizim için önemlidir. Gelinlerimizin hayal ettikleri modelle ilgili anatomik modelleme yapılarak vücut tipine uygun modele karar verilir ve kumaş ile dantel seçimleri yapılır. Kalıp provasıyla beraber üretim aşamasına geçilir.

Gelinlik seçimi yaparken gelin adaylarının dikkat etmesi gereken önemli noktalar nelerdir?

Vücut tipine uygun model seçmek en önemli etkendir. Gelinliğin şıklığı ve görselliği yanında kullanım konforunun da olması gerekir. Seçilen modelin duvak, aksesuar, saç ve makyajla bütünleşmesi gerekir. Gelinlik seçilirken gelinlerimizin mutlaka kendi tarzına yakın kişilerden fikir alması önemlidir.

Müşteri memnuniyetini sağlamak için hangi hizmetleri sunuyorsunuz?

Firmamız müşteri odaklı çalışmaktadır. İmal ettiğimiz ürünler yoğun el işçiliği ile gerçekleştirildiğinden her aşamada kalite kontrolden geçirilmekte ve gelinlerimizin fikirleri alınarak üretim aşamasına katılım sağlanmaktadır. Hedefimiz, mutlu müşteri ve mutlu gelindir. Bütün prova ve çalışma saatlerimiz müşterinin planlarına göre yapılmaktadır.

Gelinlik seçimi sürecinde gelin adaylarına nasıl yardımcı oluyorsunuz?

Öncelikle gelinlerimiz bize hayallerini anlatıyor. Anlattıkları modele yakın koleksiyondaki mevcut modeller beğenilerine sunuluyor ve müşteri danışmanları tarafından kendilerine teknik bilgi ve destek verilerek en uygun model tespit ediliyor. Müşteri istekleri doğrultusunda askı, kol, dekolte gibi detaylar konuşulup karar vermelerine yardımcı oluyoruz.

Firmanızın öne çıkan veya en çok tercih edilen gelinlik modelleri hangileridir?

Koleksiyonumuzda model çeşitliliği çoktur. Bu senenin trendi Fransız tarzı korseler, balık modeller, yırtmaçlı, 3 boyutlu ve Helen tarzı modeller yoğun olarak tercih edilmektedir. Duruşumuzdan, kalitemizden ödün vermeden kendimizi yenileyerek hep daha iyisini hedefliyoruz. Sadece İzmit ve Bursa’da değil, farklı şehirlerde de Atelier Bridal mağazalarıyla gelinlerimize hizmet vermek en büyük hedefimiz. Gelinlerimiz bizim için değerlidir.

Gelecek planlarınız ve hedefleriniz nelerdir?

Gelecekte farklı şehirlerde de mağazalar açarak daha fazla gelin adayına ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca, uluslararası pazarda da var olmayı ve dünya çapında tanınan bir marka olmayı planlıyoruz.

ATELİER BRİDAL İZMİT

ATELİER BRİDAL BURSA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KATEGORİLER

ONLİNE DERGİ
EN ÇOK OKUNAN YAZILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!