Ara
Close this search box.

HAKAN ELYILDIRIM – NİSAN 2024

Sevgili Alem Kocaeli Okurları,

Alem Kocaeli ailesi olarak, üçüncü sayımızla karşınızdayız ve sizlerin gösterdiği ilgi ve sevgi bizi derinden mutlu ediyor. Alem Kocaeli’nin ilk sayısını hazırlarken, farklı ve üst kalitede bir dergi olmasına karar vermiştim.

Dergi mecrası, gazete gibi, televizyon ve radyo gibi değildir. Kağıt kalitesi, baskı kalitesi ve içeriği kesinlikle üst düzey olmalı. Bu nedenle ALEM KOCAELİ, yüksek entellektüel kapasiteye sahip okuyucuya yakışır bir dergi oldu.


Her bir sayımızı büyük bir özen ve titizlikle hazırlıyor, içeriğimizi siz değerli okurlarımızın beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyoruz.


Alem Kocaeli, kendine özgü bir çizgi ve kaliteye sahip olmanın gururunu taşımaktadır. Sadece bir dergi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı ve kültürün temsilcisi olarak yoluna devam ediyor. Bu yolculukta sizlerin yanımızda olması ve desteğiniz bizim için en büyük güç kaynağıdır.


Nisan ayının gelmesiyle birlikte, Ramazan Bayramı ve Çocuk Bayramını kutlama heyecanı da dergimizde kendine geniş bir yer buluyor. Çocuklarımızın neşesi ve sevinci, Ramazan coşkusu ve birlikte paylaşmanın önemi; hepsi Alem Kocaeli sayfalarında sizlerle buluşuyor.


Alem Kocaeli’nin Şubat ayındaki ilk sayısını hazırladığımızda bir söz vermiştim. İçerik ve kapaklarımız har zaman çok özel ve farklı olacak demiştim.
Şubat sayımızda kuyumculukta dürüstlük ve çalışkanlık abidesi Serkan Bulut vardı. Mart sayımızda ise 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak kapağımızı satmadık. Atatürk’ümüzün annesi Zübeyde Hanım‘ı konuk ettik. Çok büyük ses getirdi. Bu tip sürprizleri Alem Kocaeli’de sık sık göreceksiniz. Eğer Alem Kocaeli’nin kapağında bir isim varsa kesinlikle kapak olmayı hak etmiştir.

art ayı kapağımızda yine çok özel bir isim var. FİLİZ ÖZAR BALE VE PİYANO OKULU‘nun kurucusu Sevgili Fİliz Özar.

Filiz Özar çok özel bir insan. Hayatının 50 yılını baleye vermiş, yüzlerce hatta binlerce öğrenci yetiştirmiş benim de 3 çocuğuma, 6 yıldır bale ve piyano dersi veren kıymetli bir hoca. Daha fazla anlatmak istemiyorum, çok özel fotoğraflar ve kendi dilinden anlattıklarını içerideki sayfalarımızda okuyacaksınız.
Bu sayımızın zengin içeriğinde yer alan değerli yazarlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin özgün bakış açıları, derin düşünceleri ve kaleminizin inceliği sayesinde dergimiz her geçen gün daha da renkleniyor. Sizlerin emeği ve katkıları, Alem Kocaeli’nin değerini daha da arttırıyor.
İçerik yazarlarımızdan ilk teşekkür, sevgili eşim Merve Coşar Elyıldırım‘a. Kendisi Uzman Eczacı olan eşim, işlerinin yoğunluğundan fırsat yaratıp Alem Kocaeli için de çok büyük emek sarf ediyor.
Dergimizin kalbi, ruhu ve karakterinin yaratıcısı tasarımcımız Asuman Korkmaz‘da özel bir teşekkürü hak ediyor.
Reklam departmanımızın çalışkan gücü Dilara Ünal her sayıda olduğu gibi 3. sayıda da hastalık falan dinlemeden, iğneyle serumla çalıştı.
Uzun yıllardır tanıdığımı arkadaşım Heykeltraş Sevgili Yasemin Demirel, Kocaeli’de, nerede bir sergi ve etkinlik varsa her ay yazıyor.
Yüzünün güzelliği kalemine de yansıyan, aynı zamanda küçük oğlum Ada’nın öğretmeni Elif Erdem‘in, gezi ve keşif yazılarının yanı sıra, çocuklar ve eğitim hakkındaki yazıları da Alem Kocaeli’ye önemli renk katıyor.
Her ay özenle yazdığı yazılarıyla psikolojimizi pamuk gibi yapan harika Psikoloğumuz Angela Orge, yıllardır süren arkadaşlığımız sonrasında kendisini Çin’e uğurladığımız ve orada Akademisyenlik yapan sevgili Begüm Fırıncı Çataloluk, Çin, Tayland başta olmak üzere Uzak Doğu’daki muhabirimiz, Eşsiz fotoğraflar ve bilgilerle ufkumuzu açıyor.
Alem Kocaeli’nin astroloji uzmanı Gökyüzü Gözlemcisi Astrolog Sena Duğan, sırf yazmış olmak için değil, gerçek anlamda her ayın özellikleriyle Astroloji bilimini Alem Kocaeli sayfalarına taşıyor.
Kendisini tanıyanlar bilirler, neşesini ve enerjisini yemeklerine de yansıtan gerçek bir şef, Şef Ayşegül Özdemir, her aya özel tariflerini bizlerle paylaşıyor.
Birde Alem Kocaeli Nisan 2024 sayısında aramıza katılan Gayrimenkul Eksperi üstad Murat Marmara, Fizyoterapist Eda Ulus Görgülü, Diyetisyen Merve Tuna, Keşfeden Eller Ana Okulu Müdürü Seda Ersoy ve Art De Huile markası ile ülke sınırlarını aşan ünüyle, ricalarımızı kırmayarak dergimize yazan Uzman Eczacı Hülya Kayhan’a teşekkürlerimi sunmak istiyorum.


Ayrıca benim için gerçekten çok önemli bir yazar, İç Mimar Bahar Uygur Patiska. Bahar hanım neden önemli biliyor musunuz, Nisan sayımızda okuyacağınız yazısını yazdı ve ertesi gün doğuma gitti. Dünyalar tatlısı bir bebeği dünyaya geldi. Tüm dualarımız minik bebeğimizin güzel bir geleceğe ulaşması için.


ALEM KOCAELİ‘nin Kapak fotoğrafları ve içerik fotoğrafları artık Fotoğraf ustası KAYAHAN DEMİRBAŞ‘a emanet. Her bir noktası kaliteli olan dergimizin fotoğraf kalitesi de artık üst düzeyde. Yine fotoğraf çekimlerimizde Burak Cinkılıç‘a da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Emeği geçen tüm yazarlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte nice başarılı projelere imza atmayı dört gözle bekliyorum.

Sevgili Okur,
Sizlerin desteği ve ilgisi olmadan bu başarıyı elde etmemiz mümkün olmazdı. Birlikte nice güzel sayılara ve anılara diyerek, sizleri Alem Kocaeli dergisinin keyifli dünyasına davet ediyorum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KATEGORİLER

ONLİNE DERGİ
EN ÇOK OKUNAN YAZILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!