Ara
Close this search box.

Cellnet Bilişim Teknolojileri A.Ş

Misyonumuz
İş çeşitliliğimiz, çözümlerimiz hizmet sonrası sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi ve çalışanlarımız, müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak,
Çalışanlarımızın gelişimini, kariyerini ve moral değerini arttırmak,
İnsanlığa, çevreye, evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek
 
Vizyonumuz
Müşteri memnuniyetini sürekli geliştirmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayış ile sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine vizyon edinmiştir.
 
 
Şirketimiz 2016 yılında Kocaeli’nde CELLNET markası ile Turkcell ile iş ortaklığına başlamıştır.
 
Bünyesinde bulunan TURKCELL Kobi Çözüm Merkezi ile kurumsal müşterilerimize, TURKCELL SUPERONLINE Ev Çözüm Merkezi olarak da bireysel müşterilerimize 200 çalışanı ile Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu olmak üzere hizmet vermektedir.
Firmamız kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve tek, sektörünün lider Telekom operatörü olan TURKCELL’ in iş ortağıdır.
Bireysel ve kurumsal müşterilerimize ses, data, geniş bant internet erişimi, toplu ses taşıma ve kiralık veri hattı hizmetleri ve teknolojik çözüm ürünleri ile katma değerli servisler sunmaktadır.
Firmamız aylık satış ve büyüme hedefleri kapsamında, her yıl üst üste kazandığı Türkiye ve bölgesel 1.ncilikleri ile bölgesinde tek ve lider teknoloji firması konumundadır.
 
Adres: 
Körfez, Yüce Rıfat Sk. No:56, 41100 İzmit/Kocaeli
Telefon: (0262) 888 70 03

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KATEGORİLER

ONLİNE DERGİ
EN ÇOK OKUNAN YAZILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!