Ara
Close this search box.

MARS YAHYA KAPTAN

İş ve Yaşam Merkezi

Bugüne dek ilimizde hayata geçen en kapsamlı ofis projesi olan Mars, konsepti ve sıra dışı tasarımı  ile İzmit’in gözdesi olmayı başardı.

Kentimizin iki başarılı iş insanı, Mahir Seymen ile  Naci Davut Tamyüksel ortaklığında hayata geçen projenin lokasyon itibariyle çok avantajlı bir konumu ve İzmit halkı için değerli bir vaadi var.

 TEM ile Kuzey Marmara Otoyolu arasındaki alanda hayat bulan projede ofis mantığı merkeze alınarak kurgulanan Mars İş ve Yaşam Merkezi’nde başta sağlık sektörü olmak üzere sektörünün seçkin firmaları yerlerini almaya hazırlanıyor.

Mars İş ve Yaşam Merkezi, toplam 14 bin metrekarelik bir alanda ve 4 bin metrekare büyüklüğünde bir avlunun etrafına konumlandırılmış.

4’er katlı iki bloktaki 256 ofis, 1 Süpermarket ve 34 kafe-restoran var.

Farklı iş kollarının farklı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, tüm ofislerin modüler sistemle tasarlandığı projede, her biri net 60 metrekare kullanım alanına sahip olan 256 ofis bulunuyor. Çalışan sayısı fazla olan firmalar için ise ofisler talebe uygun bir şekilde birleştirebiliyor.

Çevreci ve Premium Ofis Deneyimi

Malzeme ve inşaat kalitesiyle de dikkat çeken proje, teknolojinin tüm imkanlarından faydalanılarak, çevreci bir yaklaşımla inşa ediliyor. Güneş enerjisi altyapısı bulunan Mars İş ve Yaşam Merkezi’nde, iklimlendirme merkezi ısıtma ve soğutma sistemiyle sağlanırken, toplanan yağmur suları ise rezervuar giderlerinde değerlendirilecek. Ayrıca merkez bünyesindeki bina ve ofisler hiçbir zaman enerjisiz kalmayacak şekilde tam güç jeneratörle beslenecek. Sahiplerine ‘akıllı ofis’ alt yapısıyla teslim edilecek olan ofisler, tüm bu özellikleriyle sadece Kocaeli’den değil çevre illerden de yoğun talep görüyor.

Projede, gerek ofis sahipleri gerekse ziyaretçilerin otopark sorunu yaşanmaması için de gereken planlamalar özenle yapılmış. Her ofise bir kapalı otopark  alanının ayrıldığı projede, 700 araç kapasiteli iki katlı kapalı otoparkın yanı sıra 300 araçlık bir de açık otopark bulunuyor. Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarının da düşünüldüğü otoparkta, park alanları bebek arabası taşıyan, te_kerlekli sandalye kullanan ya da park etmekte zorlanan sürücülere kolaylık sağlamak amacıyla standart ölçülerden çok daha geniş tutulmuş. Kapalı otopark alanından ofis katlarına asansörle ulaşımın da bulunacağı projede, binalara avludan giriş yapacaklar için ise kolay ulaşımı sağlayacak 6 adet resepsiyonlu giriş planlanmış.

Mars İş ve Yaşam Merkezi, ofis ihtiyacına cevap verirken, aynı zamanda İzmit’in yeni buluşma noktası olmaya da hazırlanıyor. Bünyesinde_yer alan kafe ve restoranların yanı sıra dışarıya açık 4 girişi bulunan Mars Avlu, her türlü etkinliğe uygun şekilde tasarlanmış.

Kentin bir araya gelip sosyalleşebileceği; çeşitli sergilerin, konserlerin, etkinliklerin düzenlenebileceği; gençlerin ve çocukların keyifle vakit geçirebileceği, sokak kültürünün en samimi haliyle yaşatılabileceği avlu, İzmit halkı için alternatif bir kent meydanı olmaya aday.

Mars İş ve Yaşam Merkezi, avlunun etrafına konumlandırılan dükkanlar yeme-içme sektörünün dünyaca ünlü zincir markalarına ve gurme restoranlara ev sahipliği yapacak. Ayrıca ünlü market zinciri Macrocenter da Mars İş ve Yaşam Merkezi’nde İzmit halkı ile ilk kez buluşacak.

Kocaeli’nin hem iş hem de sosyal yaşamını aynı noktada buluşturacak olan Mars’ta yaşam Haziran ayında başlıyor.

İLETİŞİM:

Adres: Yahya Kaptan Mah. Özyıldırım Sok. No:16 İzmit/KOCAELİ

Tel: 0 262 331 01 02

Web: marskocaeli.com

E-posta: info@marskocaeli.com

@marskocaeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KATEGORİLER

ONLİNE DERGİ
EN ÇOK OKUNAN YAZILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!

Subscribe to My Newsletter

Subscribe to my weekly newsletter. I don’t send any spam email ever!